Política de privacitat i política de cookies

Política de Privacitat
La Política de Privacitat és part integrant de les condicions generals de la relació contractual i de l’ús del servei de subscripcions i la nostra web entre ASSOCIACIÓ MÓN MEDIEVAL. (Des d’ara AMM) i el subscriptor o client. L’accés o navegació en el Lloc Web, o l’ús dels serveis del mateix, impliquen l’acceptació de les condicions generals i, per tant, de la Política de Privadesa i la Política de Cookies. Si us plau, llegeix-lo atentament.

En aquesta política de privacitat t’informem:
Qui és el responsable del tractament de les teves dades?
Amb quina finalitat tractem les teves dades?
Quant de temps emmagatzemem les dades?
Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?
Comuniquem les teves dades personals a tercers?
Quins drets tens com a subscriptor o client d’AMM?
D’on hem obtingut les dades?

Qui és el responsable del tractament de les teves dada
Totes les dades facilitades pels subscriptors, siguin mitjançant la navegació pel lloc web, el compliment de formularis o la signatura del contracte de Subscriptor, seran incorporades als nostres fitxers i tractades a través de mitjans automatitzats o no automatitzats, seguint les normes establertes per el Reglament General Europeu de Protecció de dades (RGPD), així com la legislació espanyola i les instruccions de l’Agència espanyola de Protecció de dades.

Les dades del responsable del tractament són els següents:

Responsable del tractament:

ASSOCIACIÓ MÓN MEDIEVAL
C / Perea n.1, 6e 2a – 08035 Barcelona –
NIF: G-66182411
info@ammedieval.org

Amb quina finalitat tractem les teves dades?
En AMM tractem les dades necessàries per gestionar i optimitzar els nostres serveis i relacions comercials de cara als nostres subscriptors i clients. A més, també fem servir aquesta informació per enviar publicitat d’interès als usuaris, relacionada amb els nostres productes, novetats, ofertes i promocions.

Les dades es recullen amb les finalitats següents:
Gestionar i tramitar les relacions comercials efectuades pels clients.
Realitzar l’enviament de revistes (o butlletí de notícies si fos el cas).
Respondre a les sol·licituds d’informació que ens enviïn nostres clients.
Complir obligacions legals.
Realitzar anàlisis estadístiques.

Quant de temps emmagatzemem les dades?
Les dades de caràcter personal proporcionades pels nostres subscriptors i clients, seran conservats únicament durant el temps necessari per a la realització de les finalitats per la qual van ser recollides, sempre que es mantingui la relació comercial o contractual.
Tots els nostres subscriptors / clients podran sol·licitar la supressió de les seves dades dels nostres fitxers, conservant les dades únicament per atendre possibles responsabilitats legals i pel termini mínim legalment establert.
En el cas de les dades facilitades per la inscripció a les ofertes d’ocupació publicades, seran conservades durant el termini d’un any des de la data de l’última actualització. Transcorregut aquest període sense que hagin estat actualitzats, les dades seran suprimits, excepte indicació contrària de l’usuari.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?
La base legal per al tractament de les dades de subscriptors i clients per part d’AMM resideix en el consentiment exprés de l’interessat prestat a l’inici de la relació contractual i / o comercial i, segons els termes i condicions que figuren en el contracte i en la nostra pàgina web.
La gestió de la contractació de productes o serveis, pagament, facturació, garanties i enviaments corresponents, està legitimada per la pròpia execució del contracte.
L’oferta de productes i serveis a través de mitjans electrònics està basada, si escau, en el consentiment exprés proporcionat pel subscriptor o client, o mitjançant l’interès legítim derivat de la relació comercial. En cap cas la retirada d’aquest consentiment condicionarà l’execució del contracte o la relació comercial amb els clients.
Els menors de setze anys han de tenir el consentiment dels seus pares o tutors legals per al tractament de les seves dades personals.

Comuniquem les teves dades personals a tercers?
Les dades personals dels nostres subscriptors i clients no seran comunicades a terceres persones o empreses alienes a AMM.
Si cal cedir aquestes dades a tercers per a la prestació d’un servei específic, l’usuari serà informat adequadament i se li requerirà per aportar novament el consentiment autoritzant la cessió.
Si aquest consentiment fos necessari per a la prestació del servei específic, podrà negar-se a l’usuari la contractació del mateix si aquest no acceptés les condicions.

Quins drets tens com a subscriptor de les revistes d’AMM?
Amb la nova regulació, s’han ampliat els drets dels usuaris. A més dels ja existents, s’afegeixen nous drets com la limitació del tractament i la portabilitat de les dades.
Qualsevol persona pot exercir el dret d’accés a les seves dades personals, el dret de rectificació per a modificar aquelles dades des actualitzades  o inexactes i, si escau, el dret de cancel·lació quan les dades ja no siguin necessaris per a la relació comercial o l’usuari vulgui donar de baixa la relació contractual.
En el cas del dret de cancel·lació, oposició o limitació del tractament, les dades dels nostres clients només seran conservats per poder atendre reclamacions judicials.
L’usuari pot exercir els seus drets en els termes que estableix la legislació vigent. A aquest efecte pot remetre escrit a ASSOCIACIÓ MÓN MEDIEVAL. amb domicili social al C / Perea n.1, 6e 2a – 08035 Barcelona amb la indicació en el sobre “Protecció dades AMM” o amb el mateix assumpte a l’adreça de correu electrònic info@amm.org.

D’on hem obtingut les dades?
Les dades personals que tractem en AMM procedeixen dels subscriptors o clients que, voluntàriament, han establert relacions comercials i / o contractuals amb nosaltres.
Les categories de dades que es tracten per a persones de clients / subscriptors de productes de d’AMM són: nom, cognoms, data de naixement, document nacional d’identitat / targeta de residència, domicili número compte bancari (o targeta de crèdit), compte de Pay Pal, telèfon, correu electrònic,
Les categories de dades que es tracten per a clients web són: nom, cognoms, data de naixement, document nacional d’identitat / targeta de residència, domicili, número de targetes (crèdit), telèfon, correu electrònic, informació comercial, compte de Pay Pal .
L’Usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-AMM el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, així com per la resta de circumstàncies recollides al respecte en el present avís legal , sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Cookies

Associació Món Medieval. (Des d’ara AMM) informa sobre l’ús de les galetes a les seves pàgines web.

Les cookies (galetes) són arxius que es poden descarregar en el seu equip a través de les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Entre d’altres, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari i millorar el servei ofert. Visitar les pàgines web d’AMM amb el seu navegador configurat per acceptar cookies ens indica la seva conformitat per fer ús dels nostres serveis, així com el seu consentiment a l’ús de cookies per part d’AMM per poder donar-li un millor servei, amb les finalitats descrites en aquest avís i en la nostra Política de Privacitat.

  1. Tipus de galetes
    Segons qui sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les cookies i tracti les dades que s’obtinguin es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers. Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades al navegador del client, podent tractar-se de les cookies de sessió o galetes persistents.
    Finalment, hi ha una altra classificació amb cinc tipus de cookies segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d’anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat basada en comportaments. Per a més informació referent a això pot consultar la Guia sobre l’ús de les cookies de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. (Https://www.agpd.es/portalwebAGPD/canaldocumentacion/publicaciones/common/Guias/Guia_Cookies.pdf)
  2. Galetes utilitzades al web
    A continuació s’identifiquen les galetes que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:
    La pàgina web AMM.es utilitza eines d’analítica web, serveis, que permeten el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. En el seu navegador podrà observar 4 galetes d’aquest servei. Segons la tipologia anterior es tracta de cookies pròpies, de sessió i d’anàlisi.Mitjançant l’analítica web s’obté informació relativa a l’audiència que accedeix al web i la seva composició, dispositius i navegadors utilitzats, interessos i hàbits de comportament, així com informació indicativa del rendiment del lloc web que ens permet analitzar i millorar els serveis prestats per part d’aquest portal.

    A més es descarrega una galeta de tipus tècnic que permet emmagatzemar un identificador únic per sessió a través del qual és possible vincular dades necessàries per a possibilitar la navegació en curs.

    Una altra de les galetes que utilitzem és de les anomenades persistents, que ens permet identificar usuaris encara que aquests no estiguin lligats, amb la finalitat de recordar hàbits de consum i navegació.

    També emmagatzemem en galetes dades de preferències d’usuari, per recordar algunes de les preferències, com ara visualitzar els llistats en un format o recordar filtres de recerca entre les diferents pàgines.

    Finalment, es descarrega una galeta pròpia, de tipus tècnic i de sessió. Gestiona consentiment per a l’ús de les cookies a la pàgina web, amb l’objecte de recordar aquells usuaris que les han acceptat i aquells que no, de manera que als primers no se’ls mostri informació a la part inferior de la pàgina referent a això.

  3. Configuració del navegador
    La majoria de navegadors indiquen en la funció ajuda com configurar el vostre navegador perquè no accepti cookies, per a ser notificat cada vegada que rebi una nova cookie o per desactivar-completament. També pot eliminar, desactivar o revocar dades similars que són utilitzats per les extensions del seu navegador (add-on), com ara les Flash Galetes. Per a això pot canviar la configuració d’aquestes extensions o visitar el lloc web del seu fabricant.
  4. Acceptació de la Política de galetes
    AMM assumeix que vostè accepta l’ús de galetes. No obstant això, mostra informació sobre la seva Política de galetes a la part inferior de qualsevol pàgina del portal i amb cada inici de sessió amb l’objecte que vostè sigui conscient.
    Davant d’aquesta informació és possible dur a terme les següents accions: Tancar la finestra suposa acceptar la política de cookies. No es tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina del portal durant la present sessió. Modificar la seva configuració del seu navegador per no permetre l’ús de cookies, el que no permetrà l’ús del web d’AMM correctament. Recordeu que eliminar les galetes pot afectar la seva experiència de navegació i limitar la nostra capacitat per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències.Responsable: ASSOCIACIÓ MÓN MEDIEVAL C / Perea n.1, 6e 2a – 08035 Barcelona
    Finalitat: gestionar la relació comercial amb els nostres subscriptors i clients. Enviament de butlletí de notícies amb ofertes i promocions adaptades als nostres clients.
    Legitimació: consentiment exprés de l’interessat o existència de relació comercial prèvia entre AMM i el subscriptor / lector.
    Destinataris: n es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal.
    Drets: accedir, rectificar i suprimir les dades, portabilitat de les dades, limitació o oposició al tractament. Per a informació més detallada accedeix a la nostra política de privacitat.
    Informació addicional: pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privacitat en la nostra pàgina web: Política de Privadesa.

ASSOCIACIÓ MÓN MEDIEVAL
C / Perea n.1, 6e 2a
08035 Barcelona
NIF: G66182411